15. ŘÍJNA - CELOSVĚTOVÝ DEN MYTÍ RUKOU

Mytí rukou nebylo nikdy důležitější než v současné době!

Existují důkazy, že pravidelné mytí rukou může snížit riziko přenosu koronavirové infekce až o 36 %.

S ohledem na tuto skutečnost, bychom v rámci Celosvětového dne mytí rukou,  měli mít na paměti dodržování jednoduchých pravidel v boji za naši zdravější budoucnost. 

Rádi bych Vás pozvali k bezplatnému webcastu společnosti Ecolab, v průběhu kterého Vás odborníci na prevenci a kontrolu globálních infekcí Julie Storr a Claire Kilpatrick seznámí s důležitými fakty k problematice správného mytí rukou a jeho důsledků.

Celosvětový den mytí rukou 2020: KDY si myjete ruce, ovlivňuje VAŠE zdraví

KDY: 15. října, ve 14:00  SEČ/ 13:00 GMT/  7:00  CST

PREZENTUJÍ: Julie Storr & Claire Kilpatrick, specialisté pro prevenci a kontrolu infekcí

Můžete se zaregistrovat ZDE.



Back to Top